Wie zijn wij?

Wij zijn een klein familliebedrijf dat zich sinds 1988 bezighoud met werkzaamheden in het grondwerk, cultuurtechniek, sloop en infra.

Eigenaar Frans de Crom is destijds voor zichzelf begonnen met een laadschop. Hiermee werkte hij veel aan toplagen van beton- en asfaltverhardingen op snelwegen en vliegvelden. Later heeft hij het bedrijf uitgebreid tot wat het nu is en is hij steeds meer eigen werk gaan aannemen. Inmiddels werken we met een gedreven en vakbekwaam team waarmee we ons sterk maken voor verantwoorde, duurzame en kundige totaaloplossingen op onze uiteenlopende projecten.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven, aannemers, particulieren en overheden. Door de situatie ter plaatse vooraf goed te bekijken en het plegen van goed overleg zorgen we ervoor dat we alles in één keer goed uit kunnen voeren om extra kosten en zorgen te besparen. Hierin spelen onze ervaring en expertise een zeer belangrijke rol. Tijdens de uitvoering van onze projecten werken we bij de Crom met korte communicatielijnen en respect voor de omgeving.  

Wilt u een betere indruk krijgen van onze werkzaamheden? Kijk dan ook eens op onze pagina "Diensten"!